Kaukosäätimet ja avaimet

UUTTA!

Katso autoosi sopiva look-alike säädin kohdasta ajoneuvojen kaukosäätimet ja avaimet. Anna sitten tuotteen koodi, niin tarkistamme päivän hinnan ja varastotilanteen.


Koska tämä palvelu vaatii käytännössä aina auton paikalle, palvelemme VAIN Uudenmaan talousaluetta.

Lähetämme korjaussarjoja sekä korjaamme rikkinäisiä avaimia postin välityksellä.

Maakunnissa olevia asiakkaita palvelee joko merkkiliike tai liike, joka löytyy www.autonavain.fi sivustosta.

Kauttamme saat autoosi sopivia kaukosäätimiä ja avaimia. Varastoomme on tullut paljon ns. look-alike- kaukosäätöavaimia. Nämä ovat saman näköisiä kuin autosi alkuperäiset säätimet.

Varastossa on myös yleismallin kaukosäätimet. Näistä saadaan tehtyä sopiva säädin useimpiin autoihin.

Löytyy myös korjaussarjoja erilaisiin kaukosäätimiin. Avaimia voi ja kannattaa myös korjata. Teemme päätöksen yhdessä asiakkaan kanssa parhaasta menettelytavasta kun olemme kuulleet ja nähneet kokonaisuuden.

Jotkut avaimet voi suoraan kopioida elektronisesti. Tätä menetelmää käytetään vasta silloin, jos ei jää muita vaihtoehtoja. Avaimen kloonaaminen tietyssä mielessä kiertää auton alkuperäistä järjestelmää koska se jäljittelee sitä malliavainta josta se on luotu.

Huomaa, että klooniavainta käytettäessä auton muistiin jäävät kaikki hävinneet/varastetut avaimet. Ts. auto voidaan viedä luvatta käyttäen vanhoja avaimia. Tämä riski on jokaisen tiedostettava ja arvioitava itse.

Tästä syystä suosittelemme ,että uusi avain lisätään auton muistiin vanhojen poiston jälkeen. Menetelmä nostaa avaimen loppuhintaa, mutta on turvallisuuden kannalta paras.

Joissain autoissa voidaan käyttää ainoastaan alkuperäistä siru/kaukosäädintä. Nämä ovat tilaustuotteita, ja asiakkaan on sitouduttava tuotteen noutoon.

Nopeuttaaksesi asian käsittelyä liitä viestiisi auton rekisterinumero.

Tämä yksilöi autosi ja antaa tiedon, mistä osista ko. auto on koottu.

Jotkut asiakkaat ovat löytäneet edullisesti avaimia erilaisista huutokauppasivustoista. Näiden toimivuudesta ei ole mitään takuita, koska ne ovat pääsääntöisesti käytettyjä tai piraattiversioita. Mikäli joku välttämättä haluaa näitä koodattavaksi omaan autoonsa, asiakas ottaa täyden vastuun mahdollisista vaurioista ajoneuvolle.

Veloitamme tuntityötaksalla ym. töistä, koska aikaa kuluu asioiden selvittämiseen ja kokeiluihin.Kaukosäätimien varaosatuotteet ovat tarviketuotteita, eivätkä ole automerkin alkuperäisvaraosia. Tavaramerkit, tuote- ja toiminimet ovat autonvalmistajien omaisuutta ja tässä esillä vain käyttökohdetta osoittavana tunnisteena.