Avainpalvelu

HGF Avainlukko lukkosepänliike kuuluu Hardware Group Finland Oy (HGF OY) yritykseen. HGF Oy toimii maailman johtavan avainteknologiayrityksen, italialaisen Silca S.p.A. maahantuojana Suomessa.

loydat_meidat_facebookista.gif

Tästä roolista johtuen HGF Avainlukolla on tarjota Suomen laajin avainpalvelu asiakkailleen.

Avaimen valmistuksessa käytämme mekaanisia kopioivia  avainjyrsinkoneita tai tietokoneohjattuja  avainkoodin perusteella avaimen jyrsiviä laitteita.

Ero lopputuloksessa on se, että kopioiva jyrsinkone kopioi myös alkuperäisen avaimen kuluneisuuden, joten uusi avain on yhtä kulunut kuin vanhakin. Tietokoneohjatulla jyrsinkoneella voidaan myös tehdä avain siinä tapauksessa, että kaikki avaimet ovat hävinneet ja avaimen jyrsinkoodi  on tallella.

HGF Avainlukossa teemme kaikki avaimet ensisijaisesti tietokoneohjatulla avainjyrsinkoneella.
Näin saat aina uuden, alkuperäistä vastaavan avaimen

p1.jpeg

Suomalaiset kotiavaimet tarkoittavat pääsääntöisesti Abloy –tyyppisiä avaimia. Perus Abloy –tyyppisten avainten lisäksi  meiltä löytyy yksilölliset maalatut kotiavaimet. Maalattu avain piristää päivää ja erottuu avainnipusta.

Kotiavain voi olla myös Assa-, Kaba- tai Gege avain, joihin meiltä löytyy kattava palvelu.
Valtuutettuna Kaba/Gege lukkoliikkeenä kauttamme saa myös korkeasti suojatut avaimet.

Palveluumme kuuluu myös laaja valikoima erilaisia kaluste-, välioven,  varmuuslukkojen, turvakaappien, polkupyörien ja työkoneiden avaimia.

p5.jpeg p2.jpeg

Ajoneuvojen avaimet  ovat ajonestotekniikoiden myötä teknisesti haastavia ja palvelut ajoneuvoavaimille löytyvät omasta osiostaan – katso osio Ajoneuvolukitus.

Valmistamme avaimia myös käsityönä  esimerkiksi antiikkihuonekaluihin ja vanhoihin välioviin.

p3.jpeg p4.jpeg

p8.jpeg p7.jpeg